főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Akik a Földkerülést támogatják:

Köszönjük a segítséget, támogatást, amelyek nélkül a Vitorlás Földkerülés egy Nemes Célért Projekt nem valósulhatna meg.

Ha az Ön cége még nem csatlakozott egy, közel tízévente megismétlődő eseményhez, amivel Nemes célok elérése mellett, nemzetközi szinten figyelmet kaphat az Ön cége, kérem olvassa el az ITT letölthető Médiaajánlatot.

partnereink és támogatóink:

Kiemelt Támogatóink:
Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az üvegszálat és műgyantát biztosítjaAki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az üvegszálat és műgyantát biztosítja:

GRM Systems Kft.
egy progresszív vállalat, aki termeléssel és értékesítéssel foglalkozik. Kompozit anyagok használata a racing hajók,árbóc építéshez, ultrakönnyű repülőgépek, versenyautó és motorkerékpár alváz, szörf és szörf deszkák, csónakevező, jégkorong-botok, nyomtatási hengerek, orvosi felszerelések és egyéb alkalmazásokra használható. Cégünk 2004-ben alakult, széles választékot kínalunk, ami közé tartozik a carbon és cevlar szövet, beleértve a hibrideket, üveg-szövet, alumínium szövet, diolen réteg szövet, szendvics és méhsejt anyagok, epoxigyanták, és sok minden más. A teljes ajánlatunkat a katalógusban vagy a web oldalunkon található meg: www.grm-systems.cz tovább..

Manufakt kft. Asztalos Belsőépítészet
Aki a hajó belsőépítészeti munkálatait kivitelezi:

Manufakt kft. Asztalos Belsőépítészet tovább..partnereink és támogatóink:

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az informatikai fejlesztést biztosítja:Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz az informatikai fejlesztést biztosítja:

BSCE
A BSCE a nemzetközi Solidius Cégcsoport tagja. Elsődlegesen pénzintézeteknek és telekommunikációs cégeknek szállítanak egyedi szoftver megoldásokat, a legkülönbözőbb területere (alaprendszerek, üzleti intelligencia megoldások, workflow és front end szoftverek, CRM megoldások, okos telefonra és tabletekre írott applikációk). Irodáik Magyarország, Svájc, Németország, Ausztria www.bsce.hu

Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges konyhai felszereléseket biztosítja:Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges konyhai felszereléseket biztosítja:

BUTLERS
Egy új otthon vagy életstílus kialakításához csupán egy valami kell: képzelet. Szeretünk gondolkodni és alkotni, szép, okos dolgokat létrehozni.
Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges Led lámpatesteket és fényforrásokat biztosítja:Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz szükséges Led lámpatesteket és fényforrásokat biztosítja:

LIONSZOLG Kft.

A LIONSZOLG professzionális ipari és lakossági LED világítóeszközök, valamint LED falak forgalmazásával és világítás korszerűsítési/kiépítési projektek teljes körű kivitelezésével foglalkozik.
Napjainkra a LED technológia fejlettsége lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen hagyományos fényforrást LED-re váltsunk, de továbbra is fontos a megvásárolt termékek gondos kiválasztása, annak érdekében, hogy a LED-es fényforrásokhoz kapcsolódó előnyöket ki lehessen használni, mint pl. a hosszú élettartam és a fénymegtartás.
Aki a hajó hőszigetelését biztosítja számunkra Novalak Kft. Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a könnyű és vékony szigetelést biztosítja:

Novalak Kft.

A Ceramic Magic Ball bevonat kitűnő hővisszaverő képességekkel rendelkezik. A termék a sugárzó hőt veri vissza alapanyagának köszönhetően.
A könnyen alkalmazható anyagot, mely kitűnő hővisszaverő képességekkel rendelkezik, és csökkenti a hőelnyelést 0,5-1 mm rétegvastagságban felhordva a hősugárzás 90%-t veri vissza!
A meleg hónapokban így csökkentvén a helyiség túlmelegedését, téli hónapokban egyenletes, gyors felmelegedést biztosít.

Kapcsolat:
+36 30/678-1771

Aki a Földkerülő vitorlás hajó belsejét tervezi:Aki a Földkerülő vitorlás hajó belsejét tervezi:

Interior Design Studio Kft.

Interior Design Studio Illés Attila belsőépítész bútortervező, a földkerülő vitorlás hajó különleges és otthonos belső tereit, bútorait tervezi
Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a magas minőségű csaptelepeket biztosítja:Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a magas minőségű csaptelepeket biztosítja:

KLUDI

Német minőségi fényes szerelvények forgalmazója.
Aki a Földkerülő út alatt az időjárás előrejelzést biztosítja számunkra:Aki a Földkerülő út alatt az időjárás előrejelzést biztosítja számunkra:

OMSZ

Országos Meteorológiai Szolgálat
Aki a szárazföldi rendezvényeinkhez a helyszínt biztosítja.Aki a szárazföldi rendezvényeinkhez a helyszínt biztosítja:

Az Európa Rendezvényiroda

Az Európa Rendezvényiroda 2001 óta nyújtja professzionális rendezvényszervezői és catering szolgáltatásait, megalakulása óta folyamatosan fejlődik, bővül szolgáltatásainak köre. A Rendezvényiroda célja, hogy ügyfelei minden egyedi igényét kielégítse: legyen szó akár szárazföldi eseményről – mint például tréningek, workshop-ok, konferenciák, évfordulók, bulik, stb. – vagy akár egy olyan alkalomról, mely különlegesebb helyszínt kíván, például egy hajó fedélzetét.Aki A Marketing Stratégiában Partnerünk:Aki A Marketing Stratégiában Partnerünk:

Marketing Akadémia

Vállalatra szabott marketing képzések, a tervezéstől a kommunikációig. Vállalati stratégia és márka kialakítása – frissítése.


Aki a Földkerülő út alatt a navigációs térképet biztosítja:Aki a Földkerülő út alatt a navigációs térképet biztosítja:

World Gate Kft.

World Gate Kft. A legnagyobb navigációs szaküzlet Budán, Tengerre, Balatonra és szárazföldre. Minden speciális eszköz túrázáshoz, rallizáshoz, hegymászáshoz és vitorlázáshoz ITT kapható.


Aki a Földkerülő út alatt a műholdas telefonkapcsolatot biztosítja:Aki a Földkerülő út alatt a műholdas telefonkapcsolatot biztosítja:

EuSatTel

EuSatTel Közép Európa legnagyobb műholdas telekommunikációs eszközök forgalmazója. WorldGate Kft. H-1022 Budapest Áldás utca 16.
Aki a hajóhoz szükséges állókötélzetet biztosítja számunkra.Aki a hajóhoz szükséges állókötélzetet biztosítja számunkra:

Menet Trend Kft.

Rozsdamentes kötőelem specialista ipari felhasználóknak. Épületvasalatok, forgalmazása, csőszerelvények, ipari gyors csatlakozók és hajóveretek. tovább..
Aki a rozsdamentes anyagokat hegeszti össze számunkra:Aki a rozsdamentes anyagokat hegeszti össze számunkra:

AGM beton Zrt.

Az AGM Beton Zrt. saját gyártóbázisán nagyátmérőjű vasbeton csöveket gyárt, valamint csöveinek és egyéb előre gyártott vasbeton termékeinek felhasználásával jelentős vállalkozási tevékenységet folytat a mélyépítés területén. tovább..
Aki a Földkerülő vitorlás hajó vízvezeték rendszerét biztosítja:Aki a Földkerülő vitorlás hajó vízvezeték rendszerét biztosítja:

Kis izolátor Kft.

Építmények, épületek, műtárgyak utólagos szigetelése, megerősítése injektálásos technológiával. Épületgépészeti Nagykereskedésként hazai és külföldi gyártók kiváló minőségű termékeit forgalmazzuk.Aki a rendezvényeinken a tökéletes borokat biztosítja:Aki a rendezvényeinken a tökéletes borokat biztosítja:

Borguru

A BORGURU három fő profilja a bor és champagne-kereskedelem, a szőlőfajtaspecifikus Riedel poharak, illetve a Nachtmann kristálytermékek magyarországi forgalmazása.
A borforgalmazás során célunk, hogy Európa vezető borászatait képviselve hazánkban széles körben ismertessük meg a klasszikus borfajtákat, kedveltessük meg a champagne-fogyasztást.
Küldetésünk továbbá, hogy ismertté tegyük az akár mindennapi használatra szánt, a mai kor igényeinek megfelelő Nachtmann kristálytermékeket, illetve a Riedel márkát, amely minden klasszikus szőlőfajtára megalkotta a fajtapoharat, melyet a világ vezető éttermei és borászatai egyöntetűen használnak és ajánlanak..

Aki a szövegezést és médiakommunikációt kontrolálja:Aki a szövegezést és médiakommunikációt kontrolálja:

Mmarketing

Cipőt csakis a cipőboltból! Ha valódi és használható ötletekre van szüksége, akkor az Mmarketing segít abban, hogy vállalkozásából a maximumot tudja kihozni. tovább..

Aki a Földkerülő vitorlás hajó kárpitozását végzi:Aki a Földkerülő vitorlás hajó kárpitozását végzi:

Antikmester

Kényelmes és igényes otthon… Az Ön álmának valóra váltása számunkra hivatás !
Bútorkárpitozás, restaurálás, új és egyedi bútorok tervezése és készítése, ajtó- és falkárpitozás, lakberendezés szolgáltatásunk hátterében.Swanti Charter Aki hajót biztosít a tengeri edzésekhez:Aki hajót biztosít a tengeri edzésekhez:

Swanti Charter Görögország

Hajóbérlés Görögországban, vitorlázás egy biztonságos és kényelmes hajón.
Aki a Földkerülő vitorlás hajóhoz a szükséges kötélzetet biztosítja Aki a vitorlás hajóhoz a szükséges kötélzetet biztosítja:
Galco Kft.

Egy kötélnek mi más lehetne, a legnagyobb tesztútja egy földkerülésen kívül?

Hagyomány és fejlődés. E két fogalom foglalja össze a Galco Kötélgyártó és Forgalmazó Kft. sikerét, mely tapasztalaton, megbízható minőségen és folyamatos megújuláson alapszik. tovább..

Aki az különböző időjárási viszonyokhoz szükséges ruházatot biztosítja: Aki az különböző időjárási viszonyokhoz szükséges ruházatot biztosítja:

PelsoNauta

Hajós ruházat hajósoktól hajósoknak.

Hiánypótló, minőségi magyar termékek, melyek főként a vitorlázók igényeit hivatottak kielégíteni.

Évtizedes ruhaipari, vízisport és vitorlázó tapasztalatunk összeolvasztásával kerülnek a PelsoNauta termékek műhelyünkből a fedélzetre azzal a céllal, hogy vitorlázás közben praktikus viseletet nyújtsanak, a parton pedig sugallják a ‘Hajós életérzést’ – akár hétköznapokon is felidézve a vízre szállás élményét…

Aki a hajó szállítást biztosítja számunkra: Kárai Trans Aki a hajó szállítást biztosítja számunkra:

Kárai Trans

Megoldás a SÚLYos problémákra

Látványos és bonyolult művelet a daruzás és a közúti teherszállítás. Legyen szó 45 méter hosszú szélerőmű lapátról, vagy hat méter széles borostartályról, mi megoldjuk az emelést és a szállítást. Egytestű vitorlás hajó, motorcsónak és katamarán motoros és vitorlás hajó szállítása.Aki a grafikai elemeket létrehozza, a weboldal arculatát megtervezte és minden grafikai munkát elkészít Aki a grafikai elemeket létrehozza, a weboldal arculatát megtervezte és minden grafikai munkát elkészít: Hammergrafika
A hammergrafika kiadványszerkesztéssel (dtp), grafikai tervezéssel, nyomdai előkészítéssel foglalkozik.
Névjegykártyától a molinóig, kis terjedelmű kiadványoktól a nagyobbakig, a grafikai tervezéstől a kivitelezésig, igény szerint.
- arculattervezés
logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, dosszié, stb.
- időszaki kiadványok kiadványszerkesztése
cégismertető prospektus, katalógus, hirdetés, szórólap, plakát, stb.
- újságok, könyvek teljes körű kiadványszerkesztése
újság-, könyv tördelés
-egyéb marketing / médiaanyag grafikai tervezése, nyomdai előkészítése
megállítótábla, cégtábla, molinó, pólógrafika, oklevél, termékcsomagolás, stb.

hammergrafika
06205972349
beata(kukac)hammergrafika.hu

Aki a hajósablont 2mm pontosan teljesen felmérte és 3D formába öntötteAki a hajósablont 2mm pontosan teljesen felmérte és 3D formába öntötte:

Geolink 3D

Alapszolgáltatásunk a háromdimenziós szkennerrel történő felmérés, valamint a mért adat többcélú feldolgozása. A módszer előnye, hogy kevés időt igényel, a teljes térszínt rögzíti, színes kép is létrejön és a pontosság elérheti a két millimétert.
Légifényképezés robothelikopterrel.


Aki a hajóépítés rögzítéséhez és a három és fél éves úthoz a vízálló Full HD kamerákat biztosítja: Aki a hajóépítés rögzítéséhez és a három és fél éves úthoz a vízálló Full HD sportkamerákat biztosítja:

Bitframe

Full HD kamerák minden sporthoz, vízálló kivitelben, azonnal raktárról!

Kamerák, vitorlázáshoz, kerékpározáshoz, Full HD sport kamerák könnyűbúvárkodáshoz, 30m mélységig és kamerák minden sportághoz.


Aki a hajóhoz szükséges nyírfa víz és főzésálló rétegelt lemezt biztosítja számunkra, ki lesz Ő? Aki a hajóhoz szükséges nyírfa víz és főzésálló rétegelt lemezt biztosítja számunkra, ki lesz Ő?
A hajó bútorzata fából készül. A látszó fa részek, fiókok, asztal, ajtó stb. mahagóni fából, míg a nem látszó rész, ami a fabútorok váza, szerkezeti elemek ilyen például az ágy szerkezet, illetve a hajótestnek biztosít tartást, nyír víz ás főzésálló rétegelt lemezből.

Fontos, hogy a rétegelt lemez víz és főzésálló legyen, mert a hajóban lévő nedvességtől a hagyományos ragasztású fa rétegelt lemez hajlamos a szétválásra. tovább..


Aki a hajó bútorzatához szükséges látszó fafelülethez, egzóta mahagóni faanyagot biztosítja számunkra, ki lesz Ő? Aki a hajó bútorzatához szükséges látszó fafelülethez, egzóta mahagóni faanyagot biztosítja számunkra, ki lesz Ő?
A hajó bútorzata fából készül, kivéve a válaszfalakat, mert azok mahagóni fahatású üvegfátyollal borított üvegszövetből. A látszó fa részek, fiókok, asztal, kapaszkodó, ajtó stb. Egzótából, trópusi fából ezek közül is mahagóni fából.

A hajók bútorzatánál sok esetben a trópusi fákat (egzótákat) részesítik előnyben, mert általános jellemzője, hogy örökzöldek, a fotoszintézis egész évben folyamatos, így ennek következtében a trópusi fák nem rendelkeznek évgyűrűkkel. tovább..


Aki a hajóhoz szükséges vitorlázatot, lazy jack-et és sprayhood-ot biztosítja számunkra, ki vajon Ő? Aki a hajóhoz szükséges vitorlázatot, lazy jack-et és sprayhood-ot biztosítja számunkra, ki vajon Ő?
A hajó vitorlázata szinte a legkényesebb téma, ugyanis három és fél évig működnie kell, folyamatos üzemben.

A grósz (nagyvitorla) úgynevezett telilatnis (vízszintes teljes hosszúságban elnyúló merevítő)lesz, az erők jobb eloszlatásáért, ez fontos a reffeléseknél (művelet: ha a hajó folyamatosan jobban dől az optimális szögnél, célszerű reffelni azaz a vitorlafelületet csökkenteni). tovább..


Aki lehetővé teszi, hogy weboldalaink több nyelven is olvashatóak legyenek:Svéd, Német, Olasz, Francia, Spanyol, Holland, Orosz, Angol Nyelvoktatás, nyelviskolaAki lehetővé teszi, hogy weboldalaink több nyelven is olvashatóak legyenek:

Seerga nyelvi központ


A weboldal hamarosan Olasz, Német, Francia, Spanyol, és Orosz nyelven is elérhető lesz. Mindez köszönhető a Seerga Nyelvi képzések iskolájának. Évről-évre mind többen adják nyelvtanulásra a fejüket.
Van, akit a tanulásvágy hajt, van, akit a kíváncsiság, van, aki utazás előtt szeretné az adott ország, térség nyelvét valamelyest elsajátítani, és többségben vannak azok, akiknek a munkája vagy tanulmányai követelik meg, hogy rendelkezzenek nyelvtudással. tovább..


Menzou Dental szakemberei mind magas szaktudású és lelkiismeretes orvosok, szakemberek.
Legnagyobb siker számunkra azt jelenti, ha pácienseink elégedett mosollyal távoznak a rendelőből.
Menzou Dental hitvallása: Tőled mosolyog a világ!
Egy fogfájás az Óceán közepén rém állommá teheti az utat, ennek kiküszöbölésében segít a:

Menzou Dental Fogászati klinika.


Menzou Dental szakemberei mind magas szaktudású és lelkiismeretes orvosok, szakemberek.

Legnagyobb siker számunkra azt jelenti, ha pácienseink elégedett mosollyal távoznak a rendelőből.

Menzou Dental hitvallása: „Tőled mosolyog a világ!” tovább..


A MagNet Bank által kibocsátott MasterCard bankkártyák használatával a Magnet Bank ügyfelei a Természetesen az egészségért sportegyesület rövid nevén TEST SE támogathatják.
Ahhoz, hogy az adományok 100%ban célba érjenek, kell egy tökéletes Bank

MagNet Magyar Közösségi Bank


A Vitorlás földkerülés egy nemes célért 2016-2019 célja, az Életmentő műtétre váró Gyermekek megsegítése, úgy, hogy több mint száz rendezvényt bonyolítunk le három és fél év alatt a világ számos országában.

Ahhoz, hogy az adományok 100%ban célba érjenek, kell egy tökéletes Bank, ahol segítik a munkánkat és nem csak a pénzt nézik, hanem a munkatársak mint érző emberekként, egyként mellénk állnak. tovább..


Pénzügyi Szponzor MAVIT Building Kft. építőipari kivitelező burkoló, festő, vízszerelő, villanyszerelő, kőműves
Pénzügyi Szponzor és egyszer használatos termékek:

MAVIT Building Kft.


A MAVIT Building Kft. építőipari felújítási, átalakítási munkákkal foglalkozó kivitelező cég, amely 1997 óta nyújt építőipari kivitelezési szolgáltatásokat ügyfeleinek.
A három pontos minőségellenőrzési rendszernek köszönhető a cég erőssége a kiváló minőség, a különböző építőipari szakágak (burkoló, festő, vízszerelő, villanyszerelő, kőműves) professzionális megszervezése, összehangolása, a precíz, részletes műszaki árkalkuláció és a rendkívül korrekt piaci magatartás.


Aki a hajóépítéshez a kéziszerszámokat biztosítja:  HITACHI POWER TOOLS HUNGARY Kft.
Aki a hajóépítéshez a kéziszerszámokat biztosítja:

HITACHI POWER TOOLS HUNGARY Kft.


A HITACHI POWER TOOLS HUNGARY Kft. A Hitachi ipari elektromos kéziszerszám-üzletág 1995-től van jelen a magyarországi piacon. Piaci részesedésünk töretlenül és egyenletesen növekszik. Országosan kiépített értékesítési és márkaszerviz-hálózattal rendelkezünk. tovább..
A hajó építéséhez elkerülhetetlen a pénzügyi szponzoráció, ebben nyújt segítséget az AlphaBioTec
A hajó építéséhez elkerülhetetlen a pénzügyi szponzoráció, ebben nyújt segítséget az

AlphaBioTec


Az AlphaBioTec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon. Ezen idő alatt innovatív termékek sorát hozta forgalomba. 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare, a világ vezető fogászati implantátum gyártója. tovább..
A közel négy éves vitorlás földkerülő utat nyolc kamera folyamatosan rögzíti. Ezek a felvételek vágás után felkerülnek az internetre. Fontos, hogy egy stabil, megbízható web tárhelyen legyenek elhelyezve, ebben támogat minket az Aruba Cloud a profi VPS Cloud szerver szolgáltató.
Aki a web tárhelyet biztosítja számunkra.

Aruba Cloud


A közel négy éves vitorlás földkerülő utat nyolc kamera folyamatosan rögzíti. Ezek a felvételek vágás után felkerülnek az internetre. Fontos, hogy egy stabil, megbízható web tárhelyen legyenek elhelyezve, ebben támogat minket az Aruba Cloud a profi VPS Cloud szerver szolgáltató. tovább..


Aki a baktérium és vírusmentes utazásunkról gondoskodik.

Ózonlabor


Aki az utunk során a hajó és élelmiszerek sterilizálását biztosítja számunkra, Ózongenerátor segítségével. Így már biztos, hogy mellőzhetjük a nem kívánt utasokat is. A sárga zászlót (járvány van a hajón) el is dobhatjuk. tovább..


Aki a vitorlás földkerülés projekt weboldalát fejleszti és karbantartja

Új-cégalapitás.hu


Nyomott árakért minőségi weboldalt készít Cég, alapítvány és egyesület részére. Weboldal szinte ingyen! tovább..segítők:


Vlasits Gábor Hajó motor szerelő: 0670/312-0835, gaborvlasits@kukac@gmail.com


Aki a fényképeket készíti: / Boros Ferenc Fotográfus FbA földkerülés most már a Paypal rendszeren keresztül is támogatható.
A hajó indulásáig ez az összeg a hajó építésére lesz felhasználva, indulást követően, a Gyermekek kapják meg 100%-ban.
Köszönjük szépen a támogatást

Gyermekek támogatása

A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés