főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Egy fogfájás az Óceán közepén rém állommá teheti az utat, ennek kiküszöbölésében segít a

Menzou Dental Fogászati klinika.

Menzou Dental szakemberei mind magas szaktudású és lelkiismeretes orvosok, szakemberek.
Legnagyobb siker számunkra azt jelenti, ha pácienseink elégedett mosollyal távoznak a rendelőből.
Menzou Dental hitvallása: Tőled mosolyog a világ!

2015 tavaszán nyitottunk meg a rendelőnket. Fontosnak tartottuk, hogy barátságos és nyugodt környezet alakítsunk ki, hogy a pácienseink már a váróteremben is jól érezzék magukat. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy mindenki a legmegfelelőbb és legmagasabb szintű ellátásban részesüljön.

Menzou Dental szakemberei mind magas szaktudású és lelkiismeretes orvosok, szakemberek.

Legnagyobb siker számunkra azt jelenti, ha pácienseink elégedett mosollyal távoznak a rendelőből.

Menzou Dental hitvallása: „Tőled mosolyog a világ!”

Szolgáltatásaink közé tartozik:

• Professzionális fogtisztítás
• Fogfehérítés

A fogakhoz tapadó lepedék és fogkő nagyon gyakran okozzák a fogazat elszíneződést, gyakran elegendő egy komplex szájhigiénia kezelés a kívánt esztétikum eléréséhez. A fehérítési folyamata első lépése mindig a fogkőleszedés és a fogak polírozása. Rendelőnkben kémiai fogfehérítést végzünk. A fogakkal közvetlenül érintkező ínyre védőréteg kerül, ezt követően a fogak külső felületére applikáljuk a fogfehérítő zselét, majd 15 perc várakozás után eltávolítjuk és ezt még kétszer megismételjük. A fogfehérítés előnye, hogy a fogak színe akár 7-8 árnyalatnyit javulhat.

• Héjak

A veneer egy hajszálvékony kerámia héjat jelent, mellyel a frontális (elülső) fogakat esztétikussá varázsolhatjuk illetve a letöredezett, lepattant metszőélek is korrigálhatóak, pótolhatóak vele

• Különféle típusú koronák

Koronára akkor van szükségünk, mikor a fog eredeti koronája annyira károsodott, hogy töméssel már nem lehet helyreállítani. Koronával a fog látható részét hozzuk helyre funkcionálisan és esztétikailag is).
Anyagukat tekintve a koronák készülhetnek: fém-kerámiából: - nikkelmentes fémvázra kerül a kerámialeplezés
cirkónium: teljesen fémmentes megoldásról van szó
préskerámia: teljesen fémmentes, napjaink egyik legesztétikusabb és legstabilabb fogpótlása

• Inlay

Az inlay, onlay (magyarul betét), olyan szilárd tömésfajta, amelyet nem az orvos, hanem a fogtechnikus készít el. A beteg fogban az orvos előkészíti a betét helyét, majd precíziós lenyomatot vesz, melynek alapján a fogtechnikus mester elkészíti a betétet. Ezt a betétet az orvos speciális ragasztóval az előkészített üregbe beragasztja.

• Minőségi tömések

Az esztétikus tömés a fog színével harmonizáló, hosszú távon jól funkcionáló tömés készítését jelenti. A beavatkozás épfoganyag-veszteséggel nem jár, alkalmazásával teljesen élethű formában vissza lehet építeni a fogat, valamint a fogszuvasodásnak is gátat lehet vetni azon a területen.

• Implantáció

Az implantátum az elvesztett fog vagy fogak pótlására alkalmas, titánból készült műgyökér.A z anyaga tiszta titán, melynek felületét a csontba való beépüléshez, és a lágyszövethez való kapcsolódáshoz speciálisan alakítják ki.

• Fogkő eltávolítás, Mélytisztítás

Nagy hangsúlyt fektetünk a fogkő eltávolításra, és a mélytisztításra. A fogágy egészségének a megőrzése rendkívül fontos feladat. Olyan, mint amikor házépítésnél egy megbízható alapot készítünk az épülő házunknak. Erős, és egészséges, gyulladásmentes fogágyban ülő fogra lehet csak jól bármilyen fogpótlást, illetve tömést készíteni, hogy az hosszútávon is megfelelően funkcionáljon. Ezért nálunk a rendelőben, mindig egy alapos fogkő eltávolítás előz meg mindennemű beavatkozást.

A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés