főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Aki a hajóépítéshez a kéziszerszámokat biztosítja:

A HITACHI POWER TOOLS HUNGARY Kft.

Elektromos kéziszerszámok

HITACHI Ltd. A céget 1910-ben Nahimei Odaira alapította. A rendkívül széles termékválasztékával ma már szinte mindenhol jelen van, legyen az ipari alkalmazás, tudományos kutatás, informatika, orvostudomány, vagy a mindennapi élet. Néhány példa: atomreaktorok, vízi és hőerőművek, hajógyártás, nagysebességű villamos szerelvények, ipari robotok, építőipari gépek, kamerák, orvosi és tudományos műszerek, Hi-Fi berendezések, nagy teljesítményű számítógépek, háztartási gépek, stb.



HITACHI KOKI Co. Ltd. A Hitachi csoport tagjaként 1948-ban alapították. Jelenleg Japán legnagyobb ipari elektromos kéziszerszámgyártó és -forgalmazó cége, mely folyamatosan bővíti termékválasztékát. A Hitachi Koki Co. Ltd. az évek során Japánban 5 gyáregységgel, valamint Szingapúrban, Malajziában, Kínában és Írországban is összeszerelő üzemekkel rendelkező multinacionális vállalkozássá nőtte ki magát. Jelenleg több mint 800 típusú ipari elektromos kéziszerszám van gyártásban.

HITACHI POWER TOOLS HUNGARY Kft. A Hitachi ipari elektromos kéziszerszám-üzletág 1995-től van jelen a magyarországi piacon. Piaci részesedésünk töretlenül és egyenletesen növekszik. Országosan kiépített értékesítési és márkaszerviz-hálózattal rendelkezünk.

Hitachi Extra Akció!


A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés