főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

A hajó építéséhez elkerülhetetlen a pénzügyi szponzoráció, ebben nyújt segítséget az

Az AlphaBioTec

A hajó építéséhez elkerülhetetlen a pénzügyi szponzoráció, ebben nyújt segítséget az Az AlphaBioTec

Az AlphaBioTec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon. Ezen idő alatt innovatív termékek sorát hozta forgalomba. 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare, a világ vezető fogászati implantátum gyártója.

Az AlphaBioTec termékei közül kiemelkedik az SPI spirál implantátum. Ez a forradalmian új, szabadalommal védett fogászati implantátum olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek megfelelnek az orvosok által támasztott változó igényeknek.

Az AlphaBioTec mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Orvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is.

Az AlphaBioTec implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikáció mentes és hosszú távon biztosított tartósságuk.

A MagNet Bank által kibocsátott MasterCard bankkártyák használatával a Magnet Bank ügyfelei a Természetesen az egészségért sportegyesület rövid nevén TEST SE támogathatják. NanoTec™ felszín

Több mint 5 éves intenzív kutatás eredményeként az Alpha-BioTec kifejlesztette a NanoTec™ felszínt. Az implantátumok felszíne homokfújt és savmaratott. A NanoTec™ felszín lehetővé teszi, hogy a vér az implantátlás után azonnal, közvetlenül a felszíni mikropórusokba szívódjon be. A NanoTec™ felszín elősegíti a gyógyulást és a lágyszövet tapadást, így gyorsítva és javítva az osseointegrációs folyamatot.

Az Alpha-BioTecNanoTec™ felszínén homokfújással alakítják ki a 20-40 mikronos makro felszínt. Ezután kétszer kerül sor a forró savval történő maratásra, amelynek eredményeként jön létre az 1-5 mikronos mikro és nano felületi egyenletlenség. A felszín kezelése a titánoxid réteg létrehozásával folytatódik.

A NanoTec™ előnyei:

• Jobb korai csont-implantátum kapcsolat
• Jobb stabilitás
• Rövidebb gyógyulási idő

A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés