főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Ahhoz, hogy az adományok 100%ban célba érjenek, kell egy tökéletes Bank

MagNet Magyar Közösségi Bank

A MagNet Bank által kibocsátott MasterCard bankkártyák használatával a Magnet Bank ügyfelei a Természetesen az egészségért sportegyesület rövid nevén TEST SE támogathatják.

A Vitorlás földkerülés egy nemes célért 2016-2019 célja, az Életmentő műtétre váró Gyermekek megsegítése, úgy, hogy több mint száz rendezvényt bonyolítunk le három és fél év alatt a világ számos országában. Ahhoz, hogy az adományok 100%ban célba érjenek, kell egy tökéletes Bank, ahol segítik a munkánkat és nem csak a pénzt nézik, hanem a munkatársak mint érző emberekként, egyként mellénk állnak.

Lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy az ügyfelei megismerjenek minket, rendezvényeket szerveznek, ahol a Vitorlás földkerülés egy nemes célért 2016-2019 projekt bemutatkozhat.

Erre jelenleg egy Bank képes: a Magnet közösségi Bank, ahogy a nevében is benne van.

Számlanyitás óta folyamatosan egyeztetünk és folyamatosan tájékoztatnak, milyen előadásaikra érdemes elmenni a Magnet közösségi házba. A Kap kártyaprogram (a továbbiakban Segítő Bankkártya) keretein belül lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy az Ügyfeleik támogathassanak.

A MagNet Bank által kibocsátott MasterCard bankkártyák használatával a Magnet Bank ügyfelei a Természetesen az egészségért sportegyesület rövid nevén TEST SE támogathatják. A MagNet Bank által kibocsátott MasterCard bankkártyák használatával a Magnet Bank ügyfelei a Természetesen az egészségért sportegyesület rövid nevén TEST SE támogathatják.
A bankkártyás vásárlások összegének egy részével, ugyanis, az ügyfél által választott civil szervezetet támogatja minden alkalommal a Bank. (KAP Kártyaprogram, a továbbiakban Segítő Bankkártya) Közösségi Adományozási Program rövid neve: KAP

Mindemellett a Magnet Bank kiemelt célja, hogy az ügyfelei és a bank között lévő hidat megszüntesse és a szó szoros értelmében ügyfélközpontú Bankká válhasson. Így az év társadalmilag felelős Bankja címet immáron negyedik alkalommal nyerte el. A Magnet bank nem csak klasszikus Bankfiókokkal rendelkezik, minden Bankfiók kutyabarát, így akár a kutyasétáltatás közben is intézhetjük Banki ügyeinket.

A MagNet Bank november elejével nyitotta meg az V. kerületben újraértelmezett belvárosi fiókját, amely mind funkciójában, mind megjelenésében eltér minden eddigi helyszíntől, amit a pénzügyi szférában megszoktunk: fair trade biokávézó, civileket támogató közösségi pont és bankfiók egyben, ahol egyaránt jó pénzügyeinket intézni és társasági életet élni. A helyszín megnyitásával egy időben debütált a Közösségi Bank új, responsive honlapja is.

Ne feledje, ha MagNet Bank által kibocsátott MasterCard bankkártyával rendelkezik, a Kap kártyaprogramban, (a továbbiakban Segítő Bankkártya) a Természetesen az egészségért sportegyesület rövid nevén TEST SE támogathatják. Köszönjük

A kap kártyaprogramot, a továbbiakban Segítő Bankkártya az interneten keresztül is beállíthatja: Kap kártyaprogram hogyan, azaz Segítő Bankkártya

A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés