főoldal
Vitorlás Földkerülés Sailing circumnavigation Segelfahrt um die Erde 2016-2019, Die Erdumseglung für ein edeles Ziel Vuelta al Mundo a Vela 2016-2019! Sailing circumnavigation Giro del mondo in barca a vela 2016-2019 Sailing circumnavigation

Aki a web tárhelyet biztosítja számunkra.

Aruba CloudA közel négy éves vitorlás földkerülő utat nyolc kamera folyamatosan rögzíti. Ezek a felvételek vágás után felkerülnek az internetre.
Fontos, hogy egy stabil, megbízható web tárhelyen legyenek elhelyezve, ebben támogat minket az Aruba Cloud a profi VPS Cloud szerver szolgáltató.


Aruba Cloud Rólunk

Mi 2000-ben alakultunk és kezdetben SERVICES, a későbbikeben pedig FORPSI és ARUBA márkanév alatt váltunk ismertté domain és szerver szolgáltatás terén.
2003 óta vagyunk hivatalos .hu regisztrátorok. Az internetes weboldalak elterjedésének kezdeteitől jelen vagyunk a magyar piacon.

A 2007-es év fordulópont volt cégünk történetében, több más céggel együtt az Aruba csoport tagjaivá váltunk. A domain, webhosting, és fizikai szerver tekintetében a FORPSI szolgáltatásait értékesítjük, Cloud tekintetében pedig közvetlenül az anyavállalatunk által kifejlesztett ArubaCloud-ot értékestjük 2013 óta Aruba márkanévvel.

Az Aruba S.p.A. 1994-ben alakult, a legnagyobb olasz cég webes szolgáltatások terén. Az internetes szolgáltatásaink minőségét cégünk nagy tapasztalata és stabilitása garantálja.
vps cloud szerver aruba cloud

Az ArubaCloud üzletágat teljes körű Cloud szolgáltatás biztosítása céljából hoztuk létre. A lehetőség felismerése valamint a már meglévő saját adatközpontok lehetővé tették, hogy az Aruba egy olyan felhő szolgáltatás kifejlesztésébe fogjon, ami nem csak szimplán virtuális gépek, de teljes virtuális infrastruktúra kialakítását is lehetővé teszi. Az ArubaCloud gerincét alkotó Cloud Computing szolgáltatás mellett olyan további szolgáltatások is elérhetők, mint Object Storage, Private Cloud, Cloud Monitoring, stb.

Külső partner adatközpontok bevonásával már szinte a fél Európát lefedő adatközpont hálózat jött létre, ami ugyancsak növekedni fog a jövőben. Az adatközpontjainkat úgy tervezték, hogy garantálják a maximális megbízhatóságot: redundáns áramellátás és hűtési rendszer, magas épületbiztonsági szint, redundáns hálózati kapcsolatok és magas szaktudás. Hálózatunk kiváló hálózati kapcsolattal rendelkezik, nem csak az adatközpontok között, de a világháló felé is.

Cloud computing, virtuális infrastruktúra

A hammergrafika kiadványszerkesztés (dtp), grafikai tervezés, nyomdai előkészítés,
Névjegykártya a molinó,  kiadványok a nagyobbakig, a grafikai tervezés weboldal tervezés, arculat tervezés