( 2015. július 10. péntek) A hajóforma bekerült abba a helységbe, ahol megépül a földkerülő vitorlás hajó, szerencse, hogy két oldalból áll a sablon, így befért az épületbe. Igaz a beszállítás nem volt könnyű feladat, darurendszer hiányában, de ezt az apró problémát két óra alatt sikerült áthidalni. Most, hogy már bekerült, első lépcső, a sokéves kint lét nyomát kitakarítani a sablonból, azaz két nap kőkemény sikálás, mosogatószivaccsal, ami kisebb akrobatikus képességek meglétét igénylik, mert a vizes por iszonyatosan csúszik és lássuk be ez egy tükörsima íves felület, amin nincs kapaszkodó.

Már nagyon vártam, hogy csupa mocsok lehessek végre a hajóépítéstől, és mostanra ez megvalósult, és már megszereztem az első áldásos vízhólyagomat is.

equator44_vitorlas_foldkerules_legradi_mark_4 equator44_vitorlas_foldkerules_legradi_mark_5 equator44_vitorlas_foldkerules_legradi_mark_1equator44_vitorlas_foldkerules_legradi_mark_6  equator44_vitorlas_foldkerules_legradi_mark_2 equator44_vitorlas_foldkerules_legradi_mark_3