(2017. május 24. szerda ) Bútorozásra felkészülni!!

Jövőhéten kedden elkezdjük beépíteni a bútorokat 🙂

A projekt, a hajóépítés tekintetében a vég kifejlett stádiumhoz közeledik. Jövő héttől, felpörögnek az események, ami azt jelenti, hogy a tárgyi eszköztámogatáson túl anyagi forrásra is szükség van a befejezéshez. Ezért naponta többször meg kell osztanom az új dolgokat és eseményeket, amik, főképp a Támogatás lehetőségeit taglalják, remélem sikeresen.

Tudtad, hogy készül egy vitorlás hajó, ami megkerüli a földet, négy év alatt és közben rendezvények formájában adományokat gyűjt Életmentő műtétre váró Gyermekek támogatására?

Tudtad, hogy Hanna Baba elfogadta a felkérésemet és amikor elkészül a hajó, a támogatók közül kihúz három nevet, akik eljöhetnek egy európai szakaszra a Földkerülő hajóra?

Tudtad, ha MOST támogatod a projektet, a hajóépítést támogatod, amivel el lehet jutni a rendezvények helyszínére?

Tudtad, hogy a rendezvényeken összegyűjtött pénz 100%-ban, azaz száz százalékban a Gyerekekhez kerül?

Tudtad, ha támogatsz egy szakaszt, hogy a hajó eljusson a rendezvények helyszínére, Te is rajta lehetsz a hajón?

Tudtad, hogy akár már 100Ft-al is támogathatod a hajóépítést?

Tudtad, hogy cégeknek van médiaajánlatunk is? (http://foldkerules.hu/vitorlas_foldkerules_mediaajanlat_szponzoracio.pdf )

Már csak azt nem Tudod, hogy Támogasd?

Átutalással: az egyesület rövidített néve: TEST SE
Számlavezető Bank: Magnet Magyar Közösségi Bank
számlaszám: 16200106-11565455

vagy: Most, aki 10.000 és 30.000Ft között támogatja a projektet, Ő egy Tom Marton, kimondottan a földkerüléshez tervezett, kézzel gyártott réz karkötőt kap ajándékba.

Aki 30.000Ft felett támogatja a hajóépítést, Ő egy Tom Marton, kimondottan a földkerüléshez tervezett, kézzel gyártott ezüst karkötőt kap ajándékba.

vagy: Támogatói kártyával, ami több mint 1081 helyen kedvezményre jogosít fel és sok plusz is jár hozzá: http://www.cardsale.hu/foldkerules

Vagy: ha kedvező áron beszélsz, a mobilodon:

 

Tudtad, hogy ezt a blogbejegyzést meg is lehet osztani?

Most már tudom, hogy tudod! Már csak Rajtad múlik és kérlek, ne légy kishitű magaddal szemben, hogy kis érték nem érték. De bizony az!!

Köszönöm szépen, üdvözlettel: Horváth Légrádi Márk

ui: Édesanyám feltette azt a kérdést, miért csak az apai nevet használom, amikor Ő sokat segít nekem. Jogos a felvetés, ezért elindítottam a névváltoztatási folyamatot 🙂