(2017. május 7. vasárnap ) Boldog Anyák napját, minden Édesanyának 🙂

Bocsánat, tegnap volt az Angliai interjú, kisebb technikai akadályok leküzdése után. Jó hosszú volt, de ha lemaradt valaki, megbeszéltük, hogy minden szombaton interjúzunk.

Tegnap kész lett két és fél méter a hajó orránál lévő fedélzeti modulból, már csak csúszásgátlózni kell, de azt majd a végén, egybe az egészet.

 

Összesen öt és fél modulból épül a fedélzet, ebből három és fél készre van vágva, most száradnak a maradék kettőhöz szükséges lapok. Napi kettőt tudok készíteni, az is 2,5*1,25*5*2=31 négyzetméter laminálás 🙂 ennyi fér el a két táblán. Az azt jelenti, hogy csütörtökre az egész fedélzethez kész vannak az elemek.

 

A fedélzeti bordák már elő laminált állapotban vannak és már meg is lettek csiszolva, már mehetnek rá a lapok és lehet őket összeragasztani.

 

Holnap elkészítem a horgonykamrát, befejezem a kormány gittelését, most szárad az egyik fele, elkészítek két a fedélzethez szükséges lapot. Van két fedélzeti borda, amit meg kell erősítenem, túl nagy és sok szög van benne, ezért félő, hogyha megterhelem, szétesik. így kap egy pár réteg laminálást, biztos ami biztos alapon.

És délután elkészítem a lehajtható fartükröt is.

Este beszámolok, ezekből mi valósult meg, vagy mennyivel készítettem többet. Addig is kitartás mindenkinek, főleg az Anyukáknak.