(2016. szeptember 7. szerda)

A Vitorlás Földkerülés egy Nemes Célért célja, hogy életmentő műtétre váró Gyermekeknek gyűjtsön adományokat az út során, adománygyűjtő rendezvények megtartásával. A Rendezvény látogatóitól azt kérjük, hogy egy átutalási szelvényt, ami igazolja a Gyermekek támogatását hozzanak magukkal, mint egy belépőjegyet a rendezvényre. Bízom benne, hogy teltházas események lesznek 🙂

A Tom Marton Yachting Style Kimondottan erre az útra készített, Magyar színekben pompázó karkötőket, Gyermekkéz mintával, amikből az adománygyűjtő rendezvényeken, a legtöbbet adakozó kap egyet, rögtön a helyszínen.

Ez egy gesztus és egy kis emlék, köszönetünk kinyilatkoztatására.

Tom Martonnak köszönjük szépen a felajánlást.

image2image1

 

Közel másfél hete tettem ki az oldalra a hiányzó tételeket forintosítva. mostanra módosult a Trinexus hajószerelvényeket forgalmazó cégnek köszönhetően, aki biztosítja az emberek biztonságát a fedélzeten és tőle kapjuk a mentőmellényeket. Ezen felül a hajó biztonságára is odafigyelt és megkapjuk tőle az összes fendert.

szponzor_popup(1)

” Fender: felfújt henger vagy gömb alakú keményfalu lufi, ami a hajót nem engedi nekiütődni egy másik hajóhoz, vagy a parthoz”

Köszönjük szépen a támogatást 🙂