(2016. szeptember 1. csütörtök)

Az útvonal alatti legnagyobb költségvonzat is megoldódott

Ez természetesen nem más, mint a mobiltelefon és internetkapcsolat, amik segítségével bonyolítom a rendezvényekkel járó kommunikációt és természetesen hírt tudok, folyamatosan adni a médiáknak.

Hihetetlen módon, a Netfone Telecom, az Egyetlen Magyar Mobilszolgáltató állt a Projekt mellé és négy éven keresztül biztosítja a telekommunikációs kapcsolatot, gsm alapon. Ezzel a költséggel bekerült a kiemelt Szponzorok körébe (kétmillió összértékű szponzoráció feletti Szponzor) és a logója, fent lesz az orrvitorlán is. Köszönjük szépen a szponzorációt!

nyito_top_logo

Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft.
Anyavállalatunkat 2007-ben alapították olyan szakemberek, akik ezt megelőzően, több mint 10 éven át neves távközlési cégek vezetőiként járultak hozzá a vállalkozások sikereihez.
Folyamatos bővülésünk eredményeképpen jelenleg kábeltelevíziós, vezetékes telefon, mobiltelefon és internet szolgáltatást nyújtunk lakossági és üzleti előfizetőink számára.
Miben vagyunk más, mint a többi szolgáltató?
Hisszük, hogy a magas színvonalú háttér biztosítása mellett tisztességes és emberi szolgáltatóként nyerhetjük el ügyfeleink bizalmát.
Szándékunk, hogy amennyire csak lehetséges, közérthetővé tegyük a telekommunikációt mindenki számára. Ennek érdekében ügyfeleink saját, személyes tanácsadóik segítségével kaphatnak választ kérdéseikre, sőt, ügyeiket akár otthonuk kényelméből is intézhetik.

Célunk, hogy a telekommunikáció használatát emberivé, barátságossá és frusztráció-mentessé tegyük lakossági és üzleti felhasználóink számára.
http://www.netfone.hu

A Földkerülő projekthez a szükséges mobiltelefon- és internetkapcsolatot biztosítja.