(2016. április 1. péntek)

A múlt hét a kampányról és a háttérmunkáról szólt. A weboldalon és itt a blogon is, Ti is észrevehettétek már a változásokat. Ilyen például a „Tetszik. Segítek!” fül is! Ha rákattintotok és egészen a végéig legörgetitek az oldalt, láthattok egy olyan bekezdést, hogy „Érdekességek a nagyvilágból”. Az alatta lévő reklámra, ha rámentek, egy másik oldalra navigál titeket, és ezzel akár 50 Ft-al tudjátok támogatni a projektet!

20150423091023-c6a7bbc5-me
Megosztanánk veletek egy-két vicces momentumot, amik szponzorok keresésénél vagy a Facebook kampányunk alatt történt meg Márkkal!

„Amikor még a vitorlás álomkonyhámhoz kerestem a megfelelő szponzort, beírtam a Googleba, hogy „konyhai felszerelések” és rengeteg céget adott ki. Én elkezdtem hívogatni a reklámoknál lévő cégeket. Tudom, hogy az én honlapom elég erős, és a keresési listák elején áll, így mindig próbáltam ezt egy erősségnek beállítani, amikor felhívtam a jelölteket. Így történt ennél a cégnél is, ám a főnök elküldött, mondván őt ez nem érdekli. Tovább keresgélve felhívtam a soron következő hirdető telefonszámát. Az úrnak nagyon tetszett a projekt is meg az is, hogy nekik nem kell külön kampányolni azért, hogy kedves internetes barátunk első oldalán szerepeljenek egy-egy kulcsszóval, így átadta a telefont a főnökének, Én bemutatkoztam és elkezdtem VOLNA mondani a már jól ismert bemutatkozó szövegem, amikor csak ennyit hallok: „Már megint maga az?” A sok negatív és vicces tapasztalat után találtam rá a Butlersre, akiknek nagyon tetszett az ötletem és pozitívan álltak hozzá. Így lettek ők a konyhai felszereléses cégem. Azt megemlíteném még, hogy ha beírjuk a Google-ba, hogy konyhai felszerelések hajóba, annak ellenére, hogy ők ezért semmilyen kampányt nem indítanak, őket dobja ki elsőnek. Én megmondtam! 😉 ”

Ezek után szerintem jöhet is a Facebookos.

„A Facebook kampányunk alatt, amiért már megint le lettem tiltva az üzenetküldésről, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett (itt megjegyezném, hogy szerintem sok esetben nem jelent meg az üzenetek között, hanem a szűrt levelekben landolt). De természetesen nem lenne teljes egy pár vicces, negatív válasz nélkül. A kedves úriembernek elküldtem a kampánylevelet, amire válaszként ezt kaptam: „Hehe. Ne nézz már madárnak!” Ezután elég gyorsan repült az ismerőseim közül, akár csak egy madár. 😀 ”

Persze rengeteg vicces vagy lehet, hogy kevésbé vicces válaszok is érkeztek már vissza Márkhoz, de egy évig sorolhatnánk őket, és a végére már lehet meg is unnánk. A lényeg, amire nagyon büszkék vagyunk, és nem tudjuk elégszer megköszönni. Ismét megjelent egy médiumban a Földkerülés egy nemes célért projekt, méghozzá az érdi helyi újságban egy féloldalas cikk keretében, ami nem kevesebb, mint 25.000 példányban olvasható. Köszönjük nektek, nekik és azoknak, akik az ilyen válaszokkal, amit kicsivel feljebb olvashattok, viccesebbé és humorosabbá teszik a hétköznapjainkat.

A blogon a változások alatt nem csak a kinézetet vagy a plusz egy ikont értem. Még egy plusz rovatot hozunk nektek, ami minden héten szerdánként jelenik majd meg. A címe „Élet a fotelon túl”. Rengeteg érdekes történetet fogunk bemutatni nektek, olyan emberek életéről, akik mertek álmodni és az álmukat valóra is váltani. Azt is megtudhatjátok, hogy milyen a világszemléletük és az attitűdjük. A legelső történettel egy kicsit elrugaszkodunk a víztől és a vitorlázástól, és most a szárazföldön nézünk kicsit körben Enikő és Balázs által, akik most tértek vissza a 15.000 km hosszú (igen jól látjátok! 😀 ) biciklitúrájukról. Szerdán megtudjuk, hogyan jött az ötlet, és hogyan sikerült ezt megvalósítaniuk. Én már NAGYON kíváncsi vagyok! 🙂

20160314002947-61128c25-me

Kellemes hétvégét!