Sőt! Egyél igyál, mulatozzál 🙂

Viszont egy csekély figyelmet kérnék Tőled!

Tudom, a Társadalom hibás mindenért, a másik ember hibás az én dolgaimért, ha már nekem nem jó, másnak se legyen az!

Tudom, Te azok közé tartozol, akik a körforgalomból történő kihajtási szándékát előre jelzi azzal a bal pöcökkel, hogy a várakozó autós elindulhasson.  Tudom, hogy rendelkezel megfelelő önbizalommal, hogy én piciny emberke, mit is tudnék változtatni a világon. Ez mind szép és jó és dicséretes.

Tudom, hogy képes lennél egy zsákkal odébb dobni az alumínium flakont, ha akarnád!

Tudom, semmi értelme, meg a helyet foglalja a kertes házban, vagy a pincében, de összetaposva kis helyen is elfér!

Te tudtad, hogy az általunk összegyűjtött dobozokat leadjuk az .Inter-Metal Recycling Kft. nél, amihez Ők 35% támogatást tesznek hozzá?

És azt tudtad, hogy az itt kapott összeg 100%-át Hanna kapja, aki Pfeiffer szindrómás?

Nem kell a pénzed! Csak egy mozdulatot kérnénk Tőled, kérünk ne a kukába dobáld a palackokat, tedd félre nekünk, Hannának egy zsákba. Mi begyűjtjük Tőled!

Lehet azt mondani, igyunk Hanna egészségére.

Ha nem tudsz a leírtakkal azonosulni, elfogadom, megérteni nem tudom. Ez esetben  igyék a Kis szeretett családod, unokád egészségére és dobd a palackot a kukába!

Pénteken helyszűke és költözés miatt hirtelen kellett leadni a dobozokat, de így is harminc kiló lett, ami támogatással együtt 10.890Ft.

Köszönöm szépen mindazoknak, akik vették a fáradtságot és egy zsákban külön gyűjtötték, felülkerekedve az önbizalmukon, hogy egy Ember is sokat számít és tud segíteni.

Köszönettel: Légrádi Márk elnök

Ne feledd :-))

sörösdoboz gyűjtés