(2016. szeptember 19. hétfő ) A kutya meg a macska!

 

Elnézést mindenkitől, most látom, hogy közel egy hónapja már, hogy utoljára írtam ide. Ez azért is kellemetlen, mert tudom, hogy sokan nem nézik (hála istennek) a közösségi oldalakat.

 

Mik is történtek?

A Manufakt Kft, aki készíti a hajó bútorzatát, elkészítette a fedélzeti bordákat és ki is hozta Tökölre, szépek lettek, pedig csak bordákról beszélünk, amik belaminálásra kerülnek. Szépen haladnak a bútorokkal is. köszönöm szépen.

 

AZ AGM Beton Zrt-hez a Menet-Trend Kft. kocsiján kivittem a közel 216kg rozsdamentes lemezeket és már készítik a víz, fekália, gázolaj és bojler tartályokat. Köszönöm szépen.

 

Most hétvégén lesz egy kis variálás, mert át kell rendeznem mindent, ahhoz, hogy a fedélzetet építeni tudjam és ehhez helyre van szükség. Viszont így át kell fóliázni mindent és leszigetelni. Jelenleg élre fordulva férek el (szerencsére) a sok hungarocelltől és fóliától.

 

Megérkezett az az üvegszál és Epoxi gyanta mennyiség is, amivel be tudom fejezni a hajót, a GRM Systems jóvoltából. Köszönöm szépen

 

Szeptember hónapban a háttérszervezetünk, a TEST SE volt a Magnetbank kiemelt civil szervezete, ez azzal járt, hogy egy hónapig egy ládába, aki úgy gondolta adományozhatott részünkre. Az ügyfelek jóvoltából 810Ft jött össze. Ez a szám sok mindenkinél kiverte a biztosítékot a közösségi hálón és sokan úgy vélték, hogy cinizmus véget írtam ki. Én úgy gondolom, nagyobb megbecsülést érdemel, aki adományoz öt forintot, mint aki NEM. És itt tudom felhozni a közösségi hálón tett felkérésemet az ismerősök felé, hogy akár ötszáz forinttal, ha van affinitása támogassa a projektet. Sok esetben az volt a reakció, hogy ötszáz forint semmit nem ér egy ekkora projektnél. Csak elfelejtette felszorozni 1400-al, közel ennyi ismerőst kértem meg. Visszatérve a Magnetbank adományra, sokra tartom, hogy sok ember, akiket nem ismerek 5Ft-al is, de hozzájárult a projekthez és ezúton is köszönöm Nekik 🙂

 

Letkám Tündével karöltve kiírtuk a gyerektáborokat, Csodálatos programokat találtunk ki, Szicília Málta és a vulkánok között. Várjuk a Gyerkőcöket. Fontos, a gyerektábort csak abban az esetben tudjuk megtartani, ha 2017 április 15.-ig négy fő jelentkezik. Utána is lehet jönni, de akkor már nem tartunk külön Gyerektábort. Ez azt jelenti, hogy felnőttek is tudnak jönni. A leírásokat a foldkerules.hu oldalon, az útitárs menüben lehet megtekinteni.

gyerektabor_vitorlas_malta_szicilia gyerektabor_vitorlas_szicilia_vulkantura gyerektabor_vitorlas_szicilia_malta

 

Tényleg elnézést mindenkitől, most, hogy benne vagyok a hajrában, minden héten fogok írni. Szép napot Márk