(2016. május 27. péntek)

 

Végre itt a jó idő és a hajóban 35-fok van, így ismét saját szaunám van az overállon belül, legalább nem kell aggódnom az elhízás miatt.

Az ablakok és az oldalmerevítők körüli rész szépen vastagodik, folyamatosan építem fel, a lépcsőzetesen, hogy később a nagyobb méretű üvegszál felhelyezésénél a továbbiakban ne legyen probléma.

Ma elkezdem a tőkesúly környékén is növelni a rétegvastagságot, ez egy picit könnyebb lesz, mert nagyobb mennyiséget tudok egyszerre feltenni.

A fürdőszobapult is szépen készül, csak a rétegek között ki kell várnom a 24 órát, mielőtt csiszolom és acetonozom és ráteszem a következő réteget.

Elkezdtem a saját forrás előteremtését a hajóépítés finanszírozásához, kolumbus brend formájában. A kolumbus brend három dolgot foglal magába

– videó megosztó portál kolumbusvideo néven

– tárhely szolgáltatás weboldalak részére kolumbushost néven

– mobilszolgáltatás kolumbus telecom néven

A videó megosztó már tesztelés alatt áll. A kolumbus telecom a Netfone Telecom Franchise partnere, a tegnapi naptól mint Franchise partner, tudok telefon szolgáltatásokat értékesíteni 🙂 Gondolom sok embert érdekel, a 18-10-ft, vagy akár ingyen telefonálás, persze másodperc alapon, vagy akár a 20G mobil internetcsomag. Bármelyik szolgáltatás igénybevételével a Földkerülés projektet támogatja.

Kb 3hete írt nekem Ákos! Azt írta, már régóta követem a földkerülés eseményeit. Most írok egy könyvet és szeretném vele támogatni a projektet.

Mivel mostanra sajnos kialakult egy közöny részemről az új segítőszándékú felkeresésekkel szemben, elég szkeptikusan fogadtam ezt a levelet, ahelyett, hogy kiugrattam volna a bőrömből. (ezért utálom az előző bejegyzésben kifejtett kórokozókat.)  Minden esetre azért rákérdeztem, hogy mégis mi a könyv témája és hogy gondolja a támogatást, azonnal jött is a válasz és a könyv tartalma. Azon nyomban el is olvastam, megvallom őszintén régen olvastam ennyire hasznos, összeszedett könyvet a motivációról. Közel másfél óra alatt ki is olvastam, annyira etette magát. Tetszett, sőt nagyon tetszett és egy könyvel, hogyan lehet egy földkerülést támogatni? Belekerült a projektről egy rövid leírás és két logó, a földkerülés logó és az Egy ország egy Gyermekért logó, illetve minden eladott példány után a könyv értékének ötven %-a a Földkerülés egy nemes célért projekt sikeres megvalósításának valószínűségét növeli.

IMG_20160527_160802 IMG_20160527_160642 IMG_20160527_160436

Ákos Köszönöm szépen ezt a ritka felajánlást.   A könyv hamarosan interneten keresztül is rendelhető, de a türelmetlenek már most megrendelhetik Ákostól, a hello@akoskeszeli.com címen.

Én megyek vissza laminálni, szép hétvégét mindenkinek 🙂